Reteta postata pe: 13 martie 2009
Ingrediente
4-5 buc. macrou intreg, 2 ardei capia copti, 2 ardei iuti, 2 rosii, 1 plic amestec condimente pentru peste, usturoi, sare
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se curata pestele si se coace pe gratar. Separat, se fierb 2 l de apa in care se adauga ardeii capia taiati bucatele, rosiile taiate cuburi, ardeii iuti taiati feliute si amestecul de condimente pentru peste. Se mai adauga sare daca nu este destul de sarat de la condimente.
Saramura se ia de pe foc, iar pestii se iau de pe gratar si se introduc in saramura. Se prepara un mujdei de usturoi. Pestele se serveste cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar in saramura picanta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pestele se spala si se sterge in prosop Se trece prin pesmet si se prajeste in ulei incins, la foc
11 voturi
6 comentarii
1h
Sciocile de riu trebuiesc lasate in apa cel putin citeva ore pentru a le iesi nisipul din interiorul
7 voturi
16 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate