autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Macrou la gratar in saramura picanta

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
4-5 buc. macrou intreg, 2 ardei capia copti, 2 ardei iuti, 2 rosii, 1 plic amestec condimente pentru peste, usturoi, sare

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele si se coace pe gratar. Separat, se fierb 2 l de apa in care se adauga ardeii capia taiati bucatele, rosiile taiate cuburi, ardeii iuti taiati feliute si amestecul de condimente pentru peste. Se mai adauga sare daca nu este destul de sarat de la condimente.

Saramura se ia de pe foc, iar pestii se iau de pe gratar si se introduc in saramura. Se prepara un mujdei de usturoi. Pestele se serveste cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar in saramura picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu sos de smantana

Peste cu sos de smantana

Pestele se spala si se sterge in prosop Se trece prin pesmet si se prajeste in ulei incins, la foc

11 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Scoici de riu  in sos.

Scoici de riu in sos.

Sciocile de riu trebuiesc lasate in apa cel putin citeva ore pentru a le iesi nisipul din interiorul

7 voturi    16 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4-5 buc. macrou intreg
  • 2 ardei capia copti
  • 2 ardei iuti
  • 2 rosii
  • 1 plic amestec condimente pentru peste
  • usturoi
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Creveti prajiti in unt si usturoi