Am ales aceste ingrediente pentru a-i da macroului o savoare aparte pe care numai citricele i-l pot da.
Gătesc adesea peşte cu citrice, nu neapărat cu lămâie.
Interesant mi se pare gustul pe care grapefruitul în dă peştelui de orice fel, mai ales grapefruitul roşu.
De data asta am încercat cu pomello.
Peştele curăţat şi spălat se umple cu un amestec de pomello tăiat cubuleţe, busuioc, mentă, piper verde şi câţiva căţei de usturoi.
Se aşază în tava în care am pus sarea grunjoasă şi se dă la cuptor.
Între timp, puteţi găti crochetele de cartofi.
Fierbeţi cartofii şi pasaţi-i ca pentru piure.
Amestecaţi-i cu brânza feta, albuşul unui ou, pătrunjel, piper, usturoi pisat. Prăjiţi uşor ceapa, fără s-o aduceţi în faza "aurie"; trebuie doar un pic prăjită. Amestecaţi-o cu pasta.
Din pasta astfel obţinută formaţi crochetele.
Daţi-le prin oul bătut împreună cu gălbenuşul primului ou, apoi prin făină.
Prăjiţi cu grijă crochetele, întorcându-le în uleiul încins.
Acum puteţi prepara sosul.
Amestecaţi roşiile mărunţite cu ardeii kapia copţi. Adăugaţi uleiul şi scadeţi pe fos mic, amestecând să nu se lipească.
Când începe să sfârâie, scoateţi de pe foc,a dăugaţi usturoiul pisat, piperul şi verdeaţa.
Serviţi totul cald. E delicios. Poftă bună!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii