Începem cu pregătirea peștelui.
Înlăturăm capul și coada.
Se taie pe burtă și eliminăm intestinele.
Se spală bine, apoi se taie în două pe lungime, se scoate șira și toate oasele.
Se spală din nou și se usucă cu un prosop de bucătărie.
Într-un castron amestecăm sarea, piperul, boiaua, praful de usturoi, mărarul tocat mărunt și măghiranul.
Se amestecă bine.
Se presară fileurile de macrou pe ambele fețe cu amestecul de condimente.
Încingem un wok și punem untul să se topească.
Când s-a topit complet untul, punem fileurile de macrou în wok și prăjim câte 1 minut pe fiecare parte.
Dacă se dorește un pic mai crocant, repetăm prăjirea pe ambele părți ( în funcție de puterea focului).
Servim imediat cu garnitura preferată.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii