Se incalzeste cuptorul la 180 gr C.
Intr-un castron se cern faina, amidonul, praful de copt si sarea.
Intr-un alt castron se bat ouale cu zaharul si pudra de vanilie, pana ce compozitia se dubleaza apoi se adauga untul topit.
Se incorporeaza amestecul de faina apoi lavanda, amestecand incet cu o spatula/ lingura.
Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet (eu am facut asta si cu tava din silicon pentru ca altfel compozitia se lipeste).
Se pune compozitia in forme (aproximativ 1 lingurita, suficient cat sa nu fie plina forma) si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc.
Se scot pe un gratar sa se raceasca apoi se pot pudra cu zahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii