Se pun pufuletii in vasul in care doriti sa faceti maioneza, adaugati mustarul si amestecati pana ce se inmoaie toti pufuletii si se fac ca si o pasta, dupa aceea incepeti si puneti ulei putin cate putin ca si la o maioneza normala.La final puneti sare dupa gust aveti grija ca pufuletii au deja o cantitate de sare.
Se poate folosi la salata de vinete , sau la salata de böf fara carne doar cu zarzavat.
Are un gust deosebit se poate manca si ca atare pe paine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii