se piseaza foarte marunt grauntii de usturoi, folosind aparatul special, apoi se freaca usturoiul impreuna cu un galbenul de ou cu ulei, exact ca la o maioneza de oua obisnuita. maioneza se va ,,lega\" exact ca cea cu oua. la final se adauga o lingurita de otet pentru a-i mai atenua din iuteala. se foloseste la o friptura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii