se piseaza foarte marunt grauntii de usturoi, folosind aparatul special, apoi se freaca usturoiul impreuna cu un galbenul de ou cu ulei, exact ca la o maioneza de oua obisnuita. maioneza se va ,,lega\" exact ca cea cu oua. la final se adauga o lingurita de otet pentru a-i mai atenua din iuteala. se foloseste la o friptura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii