Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 mai 2009
Ingrediente
-pt 4 persoane, -o confectie de lasagne proaspete de la supermarchet pe care o ve-ti taia cu un cutit sau cu o rotita de pizza,in mod neregular de aceea se numesc maltagliate, -1-2 dovlecei, -2 rosii, -un catel usturoi,patrunjel,ulei, -fructe de mare(creveti), -un pahar vin alb
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Taiati pastele in mod neuniform sau folositi alt fel de paste (spaghete, taitei etc). Intr-o tigaie puneti ulei, usturoi si patrunjel tocate marunt inpreuna, la foc moderat fara sa le ardeti, adaugati crevetii, iar dupa putin timp dovlecelul taiat rondele, caliti-le pt putin timp si adaugati rosiile.
Lasati pe foc pina incep sa lase apa si adaugati vinul alb. Cand a evaporat vinul le dati la o parte si puneti pastele in apa fiarta cu sare pe care nu le veti fierbe mult (4 minute), o scurgeti tinand deoparte apa in care au fiert pastele si le amestecati in tigaie. La sfirsit mai adaugati putin patrunjel si gata le puteti servii pofta bun!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Maltagliate cu dovlecei si fructe de mare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009
Cred ca e gustos.Felicitari pentru prezentare!