autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

MAMALIGA

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
malai, sare, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un tuci se pune apa cu sare si se da in clocot. Cand apa cu sarea a dat in clocot, se pune malaiul sub forma de ploaie si se amesteca, pentru a nu face cocoloase (ii punem malai astfel incat sa nu fie nici tare nici moale). Se face la foc mic si se amesteca tot timpul in ea. La final, dupa ce am terminat mamaliga, se rastoarna pe un fund, o farfurie, sau o putem manca direct din tuci.
Daca ti-a placut reteta noastra "MAMALIGA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Urzici cu hrean si mamaliga

Urzici cu hrean si mamaliga

Urzicile se pun la fiert in doua randuri de apa. Intr-o cratita, se pune la calit o ceapa. Apoi

9 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene
Mamaliga

Mamaliga "Minune"

Intr-o oala se amesteca si se pun la fiert 1 cana(250ml) apa, cana (250ml) de lapte, smantana, cascavalul

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 19 august 2008

    Daca adaugam doua linguri de ulei mamaliga va fi mai gustoasa si se va "turna" mai usor in farfurie.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Daca adaugam doua linguri de ulei mamaliga va fi mai gustoasa si se va "turna" mai usor in farfurie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle de casa