autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

MAMALIGA

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
malai, sare, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un tuci se pune apa cu sare si se da in clocot. Cand apa cu sarea a dat in clocot, se pune malaiul sub forma de ploaie si se amesteca, pentru a nu face cocoloase (ii punem malai astfel incat sa nu fie nici tare nici moale). Se face la foc mic si se amesteca tot timpul in ea. La final, dupa ce am terminat mamaliga, se rastoarna pe un fund, o farfurie, sau o putem manca direct din tuci.
Daca ti-a placut reteta noastra "MAMALIGA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
mamaliga cu branza

mamaliga cu branza

se face o mamaliga mai subtire,se pune branza intr-un castron se framanta(branza de burduf,telemea,cascaval)se

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Mamaliga  cu branza  a la Oswaldo

Mamaliga cu branza a la Oswaldo

Se prepara o mamaliga moale cu margarina branza sfaramata si tarhonul.Se unge un vas cu uleiul de

18 voturi    23 comentarii
59 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 19 august 2008

    Daca adaugam doua linguri de ulei mamaliga va fi mai gustoasa si se va "turna" mai usor in farfurie.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Daca adaugam doua linguri de ulei mamaliga va fi mai gustoasa si se va "turna" mai usor in farfurie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Aluat fraged pentru burekitas