autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

MAMALIGA

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
malai, sare, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un tuci se pune apa cu sare si se da in clocot. Cand apa cu sarea a dat in clocot, se pune malaiul sub forma de ploaie si se amesteca, pentru a nu face cocoloase (ii punem malai astfel incat sa nu fie nici tare nici moale). Se face la foc mic si se amesteca tot timpul in ea. La final, dupa ce am terminat mamaliga, se rastoarna pe un fund, o farfurie, sau o putem manca direct din tuci.
Daca ti-a placut reteta noastra "MAMALIGA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Mamaliga Ciobaneasca

Mamaliga Ciobaneasca

Se pune la fiert apa cu uleiu si putina sare dupa gust si se lasa pana incepe sa fiarba apa. Se

2 voturi    7 comentarii
25 min
Retete de post
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 19 august 2008

    Daca adaugam doua linguri de ulei mamaliga va fi mai gustoasa si se va "turna" mai usor in farfurie.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Daca adaugam doua linguri de ulei mamaliga va fi mai gustoasa si se va "turna" mai usor in farfurie.

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Mere in halat