autor:

oswaldandrei2003

» » , Aperitive, Aperitive

Mamaliga cu branza a la Oswaldo

Autor: oswaldandrei2003 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oswaldandrei2003 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2010

Ingrediente
300g malai, , 250g branza sfaramata din comert,, 300g branza de bivolita, , 1 lingura margarina, , 1 lingurita tarhon, , 2 linguri ulei masline, , 1 ceapa, , muschi file(eu am luat feliat), , cascaval de ras deasupra, , 2 oua sau dupa gust sau portii mai multe, , smantana optional .

Dificultate: Redusa Timp: 59 min

18 voturi

Mod de preparare

Se prepara o mamaliga moale cu margarina branza sfaramata si tarhonul.Se unge un vas cu uleiul de masline si se pune un rand de mamaliga se aseaza branza de bivolita feliata, se acopera cu mamaliga dupa care se orneaza cu ceapa muschiul si se rade cascavalul se sparg oualele deasupra si se da la cuptorul incins 20-30 min. Se servesc ca atare sau cu smantana.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza a la Oswaldo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Frittata cu cartofi, porumb si ardei

Frittata cu cartofi, porumb si ardei

Cunoscuta in Italia sub aceasta denumire, frittata este un fel de echivalent al omletei noastre insa

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Rosii umplute cu oua

Rosii umplute cu oua

Spalam rosiile,taiem la fiecare partea de sus,cu o lingurita scoatem pulpa din rosie si o tocam.Rosiile

10 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 23 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tatyana Paduraru , 25 iunie 2015

    dar nu e "taci si inghite"?asa-i zicea bunica-mea

  • Fara foto

    raluca , 13 mai 2015

    Eu fac niste"cuiburi" in mamaliga si pun in ele oua de prepelita . 2/ caciula :)) , apoi la cuptor. Pofta buna!

  • Fara foto

    Iancu Carmen , 13 mai 2015

    tu pune unt, ca nu e interzis

    • Fara foto

      Cristina Baciu , 15 martie 2015

      ce bunatate trebuie sa fie :)

    • Fara foto

      Andronic Elenaandroni , 11 decembrie 2014

      imi ploua in gura

    • Dragos Marian_Iordache

      Dragos Marian_Iordache (Bucatar) , 04 decembrie 2014

      arata bine

    • Fara foto

      Rodica Comaniciu , 02 decembrie 2014

      raman si eu la reteta noastra ardeleneasca, e mai buna!!

    • Inna_Alina

      Inna_Alina (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2014

      Până acum se numea Taci și înghite.............

    • Fara foto

      Aurel Stefanescu , 02 decembrie 2014

      Aceasta reteta se cheama "paturi"...

    • Fara foto

      Cosmina Mosoran , 17 august 2014

      Fara margarina . Am zis!!!UNT UNT UNT

    • Fara foto

      Monica Popa , 06 iulie 2014

      offfffffffff ...asa mamaliga nu am mai mancat ...sunt din ardeal la noi nu se pune oua ....se pune un rand de mamaliga,se topaeste cu smantana si jumari de slanina afumata ,branza de oaie sau burduf...iar mamaliguta si tot in randuri apoi se da la cuptor pana isi prinde un pic de culoare...asta da mamaliga cu branza si smantana

    • Fara foto

      Adrian Chirila , 06 iulie 2014

      Mamaliga cu margarina ? Se vede ca intri in buc dpar sa speli vasele... Esti subtire baiatu....lasate !!!

    • Fara foto

      Silipas Dan , 06 iulie 2014

      Mancare aspectuoasa, nu zic, dar perfect nesanatoasa! Wau: MARGARINA!!!!!!!!!!!!

    • Fara foto

      Ramona Slabu , 06 iulie 2014

      Pai daca aveti ulei de masline de ce stricati bunatate de mancare cu margarina?de ce nu puneti unt?

    • Fara foto

      Gipsy Gipsanu , 05 iulie 2014

      Am s-o si-mbunatatesc cu-n roze da buturuga da ragalie, la temperatura zorilor da zi da vara, cand transpira pamantul roua seculara!...Zi da zi da vara!...

    • Fara foto

      Gipsy Gipsanu , 05 iulie 2014

      Am s-o-ncerc unsa cu untura da porc da la afumatura da anu trecut, cu branza da oaie matura nadusita da frica lupului macar odata, si mamaliga trecuta p-an ciur si p-an darmon, d-n porumb nemodificat genetic!...Merci, cu oua de la gainile d-an batatura, sa va ploua-n gura!...

    • Fara foto

      Ilie Maria , 05 iulie 2014

      pacat de mamaliga!!!!

    • Fara foto

      Constanta Bandula , 04 februarie 2014

      Offffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Fara foto

      Adéla Dobre Magyar , 03 februarie 2014

      imi ploua in gura

    • Fara foto

      Boitan Florentina , 03 februarie 2014

      Ce faceti cu margarina si branza din comert sfaramata?

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2010

      Interesanta reteta !!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Buna ideea!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

      O bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

59 min

18 voturi

Ingrediente

  • 300g malai
  • 250g branza sfaramata din comert,
  • 300g branza de bivolita
  • 1 lingura margarina
  • 1 lingurita tarhon
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 ceapa
  • muschi file(eu am luat feliat)
  • cascaval de ras deasupra
  • 2 oua sau dupa gust sau portii mai multe
  • smantana optional .

Raporteaza reteta

raluca

Eu fac niste"cuiburi" in mamaliga si pun in ele oua de prepelita . 2/ caciula :)) , apoi la cuptor. Pofta buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
OCHIURI CU SALATA DE VINETE SI ARDEI KAPIA