Se prepara o mamaliga moale cu margarina branza sfaramata si tarhonul.Se unge un vas cu uleiul de masline si se pune un rand de mamaliga se aseaza branza de bivolita feliata, se acopera cu mamaliga dupa care se orneaza cu ceapa muschiul si se rade cascavalul se sparg oualele deasupra si se da la cuptorul incins 20-30 min. Se servesc ca atare sau cu smantana.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii