Se prepara o mamaliga moale cu margarina branza sfaramata si tarhonul.Se unge un vas cu uleiul de masline si se pune un rand de mamaliga se aseaza branza de bivolita feliata, se acopera cu mamaliga dupa care se orneaza cu ceapa muschiul si se rade cascavalul se sparg oualele deasupra si se da la cuptorul incins 20-30 min. Se servesc ca atare sau cu smantana.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii