autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

MAMALIGA CU BRANZA LA CUPTOR

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, , - 4 cani de apa,, - 1 cana de malai,, - 4 cubulete de unt,, - 4 oua,, - 4 patratele de branza topita (se poate pune orice fel de branza) rasa), - un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se face din apa, malai, sare o mamaliguta potrivt de moale.

Se rastoarna intr-o tava care merge la cuptor.

Se fac cu o lingura 4 cuiburi unde punem bucatelele de unt si cele 4 oua. Un praf de sare.

Acoperim ouale cu feliile de branza topita. (Daca folosim branza sarata, nu punem sare peste oua.)

Introducem tava in cuptor pana albusul este alb si branza se gratineaza putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "MAMALIGA CU BRANZA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Mamaliga cu branza si omleta la cuptor

Mamaliga cu branza si omleta la cuptor

Se pune apa la încălzit în oala în care preparăm mămăliga. Adăugăm usturoiul,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Omleta coapta cu ciuperci

Omleta coapta cu ciuperci

Intr-o tigaie punem putin ulei si punem la prajit ceapa taiata cubulete,lasam sa fie aurie adaugam

5 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    In loc de oua, putem pune peste mamaliga brinza si apoi smintina.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • - 4 cani de apa,
  • - 1 cana de malai,
  • - 4 cubulete de unt,
  • - 4 oua,
  • - 4 patratele de branza topita (se poate pune orice fel de branza) rasa)
  • - un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

In loc de oua, putem pune peste mamaliga brinza si apoi smintina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ciupercute aperitiv