autor:

» » Sosuri

Mamaliga cu sos Rozalia

Autor: roberta si georgiana tarle si vlaicu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roberta si georgiana tarle si vlaicu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2005

Ingrediente
MAMALIGA:apa, sare si faina de malai, SOSUL ROZALIA:o ceapa,ulei,bucatele de carne sau ciuperci,smantana, o lingura de faina,condimente.

Dificultate: Medie Timp: 55 min

37 voturi

Mod de preparare

MAMALIGA:intr-o oala puneti apa si o lasati sa clocoteasca atunci cand clocoteste adaugati si sarea si faina de malai amestecati bine bine pana se face putin solida.
SOSUL ROZALIA:pui ulei in cratitita,tai ceapa marunt si dupa ce se caleste putin pui bucatile de carne sau ciuperci sa se prajeasca. Dupa ce se prajesc adaugati smantana si faina si condimentele si le amestecati! pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu sos Rozalia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

55 min

37 voturi

Ingrediente

  • MAMALIGA:apa
  • sare si faina de malai
  • SOSUL ROZALIA:o ceapa,ulei,bucatele de carne sau ciuperci,smantana
  • o lingura de faina,condimente.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Ficat cu usturoi