Mamaliga cu sos Rozalia

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • MAMALIGA:apa, sare si faina de malai
  • SOSUL ROZALIA:o ceapa,ulei,bucatele de carne sau ciuperci,smantana, o lingura de faina,condimente.

Mod de preparare

MAMALIGA:intr-o oala puneti apa si o lasati sa clocoteasca atunci cand clocoteste adaugati si sarea si faina de malai amestecati bine bine pana se face putin solida.

SOSUL ROZALIA:pui ulei in cratitita,tai ceapa marunt si dupa ce se caleste putin pui bucatile de carne sau ciuperci sa se prajeasca. Dupa ce se prajesc adaugati smantana si faina si condimentele si le amestecati! pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise