MAMALIGA:intr-o oala puneti apa si o lasati sa clocoteasca atunci cand clocoteste adaugati si sarea si faina de malai amestecati bine bine pana se face putin solida.
SOSUL ROZALIA:pui ulei in cratitita,tai ceapa marunt si dupa ce se caleste putin pui bucatile de carne sau ciuperci sa se prajeasca. Dupa ce se prajesc adaugati smantana si faina si condimentele si le amestecati! pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii