autor:

Anonim

» » Aperitive

mamaliga cu unt si branza telemea de oi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
mamaliga fiarta,unt,branza telemea de oi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Mamaliga obtinuta se portioneza cu ajutorul unui polonic.Deasupra de adauga branza telemea si unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "mamaliga cu unt si branza telemea de oi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane surpriza

Cascaval pane surpriza

Incorporez: oul,cartoful,faina sare, piper dupa gust.Trec feliile de cascaval prin aceasta compozitie,apoi

19 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Aperitive cu branza

Aperitive cu branza

Crochete: - Obtinem o compozitie consistenta din ingredientele prezentate.Modelam bile de marimea

18 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    O bunatate

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Delicioasa ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • mamaliga fiarta,unt,branza telemea de oi

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa ...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Provolone la cuptor