autor:

Anonim

» » Aperitive

mamaliga cu unt si branza telemea de oi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
mamaliga fiarta,unt,branza telemea de oi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Mamaliga obtinuta se portioneza cu ajutorul unui polonic.Deasupra de adauga branza telemea si unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "mamaliga cu unt si branza telemea de oi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Brânză de vaci de casă(Topfen)

Brânză de vaci de casă(Topfen)

Laşi 2 l de lapte la prins, adica nefiert îl pui la cald să se "strice", să se acrească. Fierbi

7 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Pachetele de branza feta la gratar

Pachetele de branza feta la gratar

Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    O bunatate

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Delicioasa ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • mamaliga fiarta,unt,branza telemea de oi

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Specialitate cu cascaval si pasta de branza