autor:

Anonim

» » Aperitive

mamaliga cu unt si branza telemea de oi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
mamaliga fiarta,unt,branza telemea de oi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Mamaliga obtinuta se portioneza cu ajutorul unui polonic.Deasupra de adauga branza telemea si unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "mamaliga cu unt si branza telemea de oi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval de casa

Cascaval de casa

Punem laptele la fiert,iar branza de vaci o maruntim la robotul de bucatarie.Cand laptele incepe

2 voturi    0 comentarii
4h
Aperitive cu brinza
Branza de vaci cu maioneza

Branza de vaci cu maioneza

Din ouale fierte(galbenusurile) si un gabenus crud se face o maioneza cu ulei, mustar si se amesteca

2 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    O bunatate

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Delicioasa ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • mamaliga fiarta,unt,branza telemea de oi

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei copti umpluti cu cascaval