Se spala gaturile de curcan,se taie in jumatate,iar apoi se pun la fiert timp de 15 minute(luand spuma cand incep sa fiarba).
In acest timp,se spala legumele,cartofii si ceapa se taie cubulete,morcovul se da prin razatoare,iar rosiile se dau la blender facand o pasta.Dupa ce am pregatit legumele,intr-o cratita vom cali(vom trage prin ulei)ceapa,cartofii si morcovul dupa care vom da deoparte.
Intr-un vas de lut,vom turna legumele calite,gaturile de curcan,rosiile blenduite si vom completa cu supa de la gaturile de curcan cat cuprinde.Vom introduce la cuptor pentru 45 minute si cand este gata vom presara patrunjel verde deasupra.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii