Se spala gaturile de curcan,se taie in jumatate,iar apoi se pun la fiert timp de 15 minute(luand spuma cand incep sa fiarba).
In acest timp,se spala legumele,cartofii si ceapa se taie cubulete,morcovul se da prin razatoare,iar rosiile se dau la blender facand o pasta.Dupa ce am pregatit legumele,intr-o cratita vom cali(vom trage prin ulei)ceapa,cartofii si morcovul dupa care vom da deoparte.
Intr-un vas de lut,vom turna legumele calite,gaturile de curcan,rosiile blenduite si vom completa cu supa de la gaturile de curcan cat cuprinde.Vom introduce la cuptor pentru 45 minute si cand este gata vom presara patrunjel verde deasupra.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii