Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga.
Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa, se adauga ceapa si ardeiii taiati marunt, cartofii sferturi, vinul; dupa ce s-a evaporat alcoolul, se adauga pasta de ardei, rosiile pasate, 2 cani cu apa, dafinul si se lasa la fiert 30 minute.
Dupa acest timp, se condimenteaza dupa gust, se adauga usturoiul zdrobit, verdeata taiata marunt, iar, dupa ce a scazut, se opreste focul.
Serveste fiecare dupa preferinte.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii