Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali in uleiul de masline pana isi schimba culoarea.
Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt.
Lasam pâna cind ceapa devine sticloasa, apoi adaugam morcovul taiat cuburi mici, 1/2 pahar de apa calda, ghimbirul ras pe razatoarea mica, foile de dafin, vegeta, sare si piper dupa gust. Dupa vreo 15 minute, vom adauga si mazarea, învârtim, apoi acoperim oala.Dupa ce s-a gatit carnea si legumele, adaugam crema de gatit, laptele în care am dizolvat faina, boabele de porumb, scurse de apa si buchetele mici de broccoli.Lasam sa fiarba la foc mic, pâna când broccoli s-a închis la culoare.
Daca va place ca sosul alb sa fie mai gros, mai adaugati putina faina, pe care o amestecati cu 3-4 linguri de lapte rece. Iar daca sosul s-a îngrosat, adaugati putin lapte si mai lasati sa dea un clocot, apoi închideti focul. Se serveste alaturi de o garnitura de orez basmati, iar pentru gust si aspect, puteti presara putin patrunjel tocat marunt..!
Va doresc spor si Pofta buna..!
Specific: Danemarca

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii