autor:

Adela Zilahi

» » Mancaruri cu carne

Mancare de carne cu arpagic

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2012

Ingrediente
150 gr arpagic, 5 catei de usturoi, 600 gr pulpa de porc, 1 conserva de rosii decojite in suc (240 gr), 1 ardei gras verde, 3-4 linguri de ulei, 1/2 lingurita busuioc uscat, 100 ml vin alb, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata arpagicul si se spala, carnea se taie bucatele, ardeiul fasii si usturoiul in rondele.
Calim arpagicul in ulei, adaugam usturoiul, apoi ardeiul taiat fasii, se lasa 2-3 minute.
Dupa ce s-au calit legumele , adaugam carnea si lasam 1-2 min, impreuna cu legumele, apoi condimentam cu sare, piper si busuioc, turnam vinul si lasam sa fiarba sub capac, la foc incet.
Dupa ce a fiert carnea, adaugam rosiile tot cu suc si mai lasam atat pana ce scade putin sosul format, se mai potriveste de sare, daca e nevoie.
Cand este gata se presara cu patrunjel proaspat taiat si se serveste cu o portie mare de mamaliguta!
Pofta mare!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de carne cu arpagic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Se pune ulei in tigaie, se taie ceapa marunt si se caleste. Peste ceapa calita se pune ficatul

4 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu de pui

Cordon bleu de pui

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 150 gr arpagic
  • 5 catei de usturoi
  • 600 gr pulpa de porc
  • 1 conserva de rosii decojite in suc (240 gr)
  • 1 ardei gras verde
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Gulas