autor:

Adela Zilahi

» » Mancaruri cu carne

Mancare de carne cu arpagic

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2012

Ingrediente
150 gr arpagic, 5 catei de usturoi, 600 gr pulpa de porc, 1 conserva de rosii decojite in suc (240 gr), 1 ardei gras verde, 3-4 linguri de ulei, 1/2 lingurita busuioc uscat, 100 ml vin alb, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata arpagicul si se spala, carnea se taie bucatele, ardeiul fasii si usturoiul in rondele.
Calim arpagicul in ulei, adaugam usturoiul, apoi ardeiul taiat fasii, se lasa 2-3 minute.
Dupa ce s-au calit legumele , adaugam carnea si lasam 1-2 min, impreuna cu legumele, apoi condimentam cu sare, piper si busuioc, turnam vinul si lasam sa fiarba sub capac, la foc incet.
Dupa ce a fiert carnea, adaugam rosiile tot cu suc si mai lasam atat pana ce scade putin sosul format, se mai potriveste de sare, daca e nevoie.
Cand este gata se presara cu patrunjel proaspat taiat si se serveste cu o portie mare de mamaliguta!
Pofta mare!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de carne cu arpagic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chec de carne

Chec de carne

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit. Am adaugat carnea, pe care am amestecat-o, in prealabil

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui la rotisor

Pui la rotisor

Se curata bine de cotoare, se spala, se condimenteaza cu: vegeta, piper, boia, se aseaza in protapul

12 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 150 gr arpagic
  • 5 catei de usturoi
  • 600 gr pulpa de porc
  • 1 conserva de rosii decojite in suc (240 gr)
  • 1 ardei gras verde
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Friptura din pulpa de porc la cuptor