1. Se pregătește o mămăliguță destul de subțire.
2. Se adaugă în aceasta carnea, tăiată foarte mărunt, sarea, piperul, cepele tăiate peștișor.
3. Se amestecă bine.
4. Se lasă să fiarbă la foc mic până când se întărește mămăliguța.
5. La final, se pune untul , se amestecă din nou.
6. Se servește foarte fierbinte
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii