Autor:
LALY (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2013
Ingrediente
-1 kg cartofi, -1 gogosar sau ardei gras, -3 morcovi mai mici, -2 cepe, -300 gr carnati de porc usor afumati, -4 linguri pasta de tomate, -sare, -leustean verde, -3 linguri ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Curatam,spalam si tocam cartofii cat pentru o inghititura. Curatam si spalam legumele,apoi tocam ceapa si ardeiul cubulete,iar morcovii se taie rondele. Taiem si carnatii in felii potrivit de groase. Punem uleiul la incins,adaugam carnatii si lasam sa se rumeneasca usor. Adaugam si ceapa, apoi ardeii si morcovii. Punem cartofii si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc mic,pana sunt patrunse bine toate legumele. Adaugam pasta de tomate si potrivim de sare. Lasam sa mai dea in cateva clocote,apoi oprim mancarea si adaugam verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
LALY (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013
Asa este Maria,o bunatate.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2013
Tare buna cu afumatura.
Proca Constanta , 21 noiembrie 2013
E o varianta la tocanita de cartofi