autor:

LALY

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de cartofi cu carnati afumati

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2013

Ingrediente
-1 kg cartofi, -1 gogosar sau ardei gras, -3 morcovi mai mici, -2 cepe, -300 gr carnati de porc usor afumati, -4 linguri pasta de tomate, -sare, -leustean verde, -3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Curatam,spalam si tocam cartofii cat pentru o inghititura. Curatam si spalam legumele,apoi tocam ceapa si ardeiul cubulete,iar morcovii se taie rondele. Taiem si carnatii in felii potrivit de groase. Punem uleiul la incins,adaugam carnatii si lasam sa se rumeneasca usor. Adaugam si ceapa, apoi ardeii si morcovii. Punem cartofii si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc mic,pana sunt patrunse bine toate legumele. Adaugam pasta de tomate si potrivim de sare. Lasam sa mai dea in cateva clocote,apoi oprim mancarea si adaugam verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Curatam cartofii noi, ii spalam. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa, cu unt si putina sare. Ii

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Imam bayildi

Imam bayildi

Vinetele de spala apoi se taie in doua pe lung. Se curata o fisie din coaja apoi se pun in apa rece

15 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2013

    acum o facem fara carnati :)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2013

    arata tare bine...

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

    Constanta,ceva asemanator,da...

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

      Asa este Maria,o bunatate.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2013

      Tare buna cu afumatura.

    • Fara foto

      Proca Constanta , 21 noiembrie 2013

      E o varianta la tocanita de cartofi

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -1 kg cartofi
  • -1 gogosar sau ardei gras
  • -3 morcovi mai mici
  • -2 cepe
  • -300 gr carnati de porc usor afumati
  • -4 linguri pasta de tomate
  • -sare
  • -leustean verde
  • -3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

1 vot    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

5 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

mira (Chef de cuisine)

acum o facem fara carnati :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulouri cu vinete si piept de pui Rulouri cu vinete si piept de pui

Se feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru cateva

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti) Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti)

Sarmalutele "yalangi", sunt foarte gustoase si apetisante. Ele se servesc, fie reci fie calde. Este o reteta apreciata de

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
tocanita de rosi cu mamaliguta