autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2010

Ingrediente
-500g carne de porc afumata, -cartofi pana se umple cratita trei sferturi, -300g mazare, -1 ceapa mare, -2 linguri pasta de ardei, -500ml suc de rosii, -3 foi de dafin, -2 lingurite Secretul gustului, -sare, -piper, -ulei pentru prajit, -marar (eu am de la congelator)

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele mai mici si se pune la prajit. Dupa ce s-a prajit se pune ceapa la prajit pana capata o culoare aurie. Se ia de pe foc. Se curata cartofii astfel incat sa umple trei sferturi de cratita, se pun foile de dafin, pasta de ardei, sucul de rosii, mazarea, mararul si piperul. Se pune apa cat sa acopere toata compozitia si se amesteca bine, apoi se baga la cuptor. Se mai completeaza din cand in cand cu apa. Se tine pana cand cartofii sunt fierti, dupa care se scoate din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta cu carne

Placinta cu carne

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei. Punem carnea tocata (eu am avut de porc

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Clatite umplute, aromate cu ierburi amestecate

Clatite umplute, aromate cu ierburi amestecate

Pentru clatite 1. Amesteca faina cu sarea.Adauga ouale, 50 ml lapte si 1 lingura ulei si amesteca

17 voturi    22 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -500g carne de porc afumata
  • -cartofi pana se umple cratita trei sferturi
  • -300g mazare
  • -1 ceapa mare
  • -2 linguri pasta de ardei
  • -500ml suc de rosii
  • -3 foi de dafin
  • -2 lingurite Secretul gustului
  • -sare
  • -piper
  • -ulei pentru prajit
  • -marar (eu am de la congelator)

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
File de berbecut cu gogosele de cartofi (Miroase a ...Mai-adu ' )