Reteta postata pe: 18 aprilie 2010
Ingrediente
-500g carne de porc afumata, -cartofi pana se umple cratita trei sferturi, -300g mazare, -1 ceapa mare, -2 linguri pasta de ardei, -500ml suc de rosii, -3 foi de dafin, -2 lingurite Secretul gustului, -sare, -piper, -ulei pentru prajit, -marar (eu am de la congelator)
Dificultate: Medie | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Se taie carnea bucatele mai mici si se pune la prajit. Dupa ce s-a prajit se pune ceapa la prajit pana capata o culoare aurie. Se ia de pe foc. Se curata cartofii astfel incat sa umple trei sferturi de cratita, se pun foile de dafin, pasta de ardei, sucul de rosii, mazarea, mararul si piperul. Se pune apa cat sa acopere toata compozitia si se amesteca bine, apoi se baga la cuptor. Se mai completeaza din cand in cand cu apa. Se tine pana cand cartofii sunt fierti, dupa care se scoate din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate