autor:

Fara foto

» » Slow Cooking

Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2016

Ingrediente
2 dovlecei micuti (450 gr au avut ambii), 3 cepe verzi, 1 cutie rosii decojite in suc de rosii, 2 linguri ulei, 2 catei de usturoi, 3 crengute marar verde, sare, 6 boabe de piper alb, 1 lingurita rasa busuioc uscat

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Spalam dovleceii, indepartam capetele. Ii taiem in doua pe lungime, apoi ii feliem cat mai subtire.
Ceapa verde o curatam si o taiem rondele, rosiile decojite le facem cuburi.
In vasul Crock Pot punem uleiul, ceapa verde, dovleceii si rosiile.
Boabele de piper alb le pisam in mojar, il presaram peste legume impreuna cu sarea si busuiocul uscat.
Turnam 3/4 de cana cu apa, amestecam totul cu o paleta de lemn.
Acoperim oala cu capacul, o conectam la curent, setam modul High si timpul de 3 ore.
Cu 20 de minute inainte sa se termine de gatit preparatul, punem mararul verde tocat marunt si usturoiul curatat si tocat. Degustam sa vedem daca sunt bine patrunsi dovleceii si daca mai este nevoie de sare sau piper.
Amestecam si lasam pana se termina timpul de preparare.
Cand este gata, o deconectam de la curent si servim.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Melcisori cu fructe de padure

Melcisori cu fructe de padure

Pentru aceasta reteta am folosit aparatul Crock Pot, despre care v-am mai povestit ca e noul meu

4 voturi    0 comentarii
3h
Slow Cooking
Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Taie iepurele in bucati, apoi separa pulpele si file-urile; Stropeste-le cu ulei de masline si frresh

0 voturi    0 comentarii
1h 55 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 dovlecei micuti (450 gr au avut ambii)
  • 3 cepe verzi
  • 1 cutie rosii decojite in suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 crengute marar verde
  • sare
  • 6 boabe de piper alb
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Mancare de fasole boabe cu cabanosi, la slow cooker Crock-Pot Mancare de fasole boabe cu cabanosi, la slow cooker Crock-Pot

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele:

1 vot    2 comentarii
6h 10 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu aroma de toamna Placinta cu aroma de toamna

Se separa galbenusurile de albusuri si se pun la robot doar albusurile cu putina sare si se mixeaza pana se fac spuma. Se pun galbenusurile

1 vot    3 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Pulpe de pui cu cartofi la slow cooker