Am taiat rosiile marunt marunt si le-am pus intr-un vas pe foc, fara ulei, deoarece ele lasa putina zeama. Am adaugat ceapa taiata si ardeiul taiat, sare si boabele de fasole. Eu am adaugat si o parte din "sucul" din conserva. Am taiat ardei iute marunt (eu am pus cam exagerat de mult ) si l-am adaugat pe foc si am mai pus piper. Am lasat pana a mai scazut din zeama.
A fost foarte bun dulce-iute exact cum imi place mie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii