autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mancare de fasole pastai cu dovlecei

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
250 g fasole verde fideluta, 250 g fasole galbena, 2 dovlecei, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 1 lingura otet, 150 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele, se curata , fasolea verde si galbena se pune la calit in tigaie cu ulei pentru 10 -15 minute.Cand este gata se pune intr-o strecuratoare sa se scurga de ulei. Dovleceii se taie cubulete si se fierb impreuna cu fasolea calita in apa cu sare, timp de 15 -20 minute.Intre timp se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi se adauga dovleceii si fasolea si le inabusi timp de 10 minute.Se lasa sa se raceasca si apoi adaugi otetul, sarea si piperul dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "mancare de fasole pastai cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor pe pat de legume

Pui la cuptor pe pat de legume

Aceasta mâncare este de sezon, după cum vedeți, sunt majoritatea legumelor pe care le găsim

28 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Ciupercile se curata si se spala. Palarioarele ciupercilor se aseaza in tava. Coditele si cascavalul

9 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi noi la cuptor cu branza