autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mancare de fasole pastai cu dovlecei

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
250 g fasole verde fideluta, 250 g fasole galbena, 2 dovlecei, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 1 lingura otet, 150 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele, se curata , fasolea verde si galbena se pune la calit in tigaie cu ulei pentru 10 -15 minute.Cand este gata se pune intr-o strecuratoare sa se scurga de ulei. Dovleceii se taie cubulete si se fierb impreuna cu fasolea calita in apa cu sare, timp de 15 -20 minute.Intre timp se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi se adauga dovleceii si fasolea si le inabusi timp de 10 minute.Se lasa sa se raceasca si apoi adaugi otetul, sarea si piperul dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "mancare de fasole pastai cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parmigiana de vinete

Parmigiana de vinete

Se taie pe lung toate vinetele, apoi se dau cu sare si piper se calsc in ulei incins, se pun pe o

16 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas

Gulas

Preparare: pentru inceput curatam cartofii, ii taiem si ii punem la fiert.(doar pe jumatate fierti).

44 voturi    13 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Ratatouille.