Bucatile de carne se spala, se condimenteaza, se lasa in repaus putin, apoi se ung cu unt si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos. In timpul rumenirii se stropesc cu grasime pe toata suprafata pentru a se rumeni uniform. Ciupercile se taie lamele si se inabusa. in unt, pana sunt bine patrunse. Se pregateste sosul alb, se adauga in vasul cu ciuperci si se lasa sa mai fiarba cca 10 minute. Se adauga la sfirsit bucatile de carne si se da vasul la cuptor, pentru gratinare, cca 5 - 10 minute. Se serveste in farfurie bucata de carne cu garnitura de ciuperci si sosul respectiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii