Cepele se curata si se taie in cubulete mici, peste se adauga costita taiata si ea cubulete si se lasa la calit, dupa care se trece la taierea rosiilor in cubulete care se adauga peste costita, se zdrobeste usturoiu si se adauga cimbru si rozmarinul. Se taie celelalte legume in cubulete si se adauga: ardeii, vinata cu coaja(2 vinete), cartofii, morcovii, se sareaza, pipereaza si se lasa la foc moale.
Dupa 20-25 de minute se incearca legumele daca sunt facute se adauga si dovlecelul taiat cubulete cu coaja cu tot. Separat se feliaza o vanata pe lungime in 6-7 felii, care se aseaza peste mancare ca in imaginea alaturata, se condimenteaza cu boia, dupa care se da la cuptor 20-25 de minute. Se verifica daca este mancarea facuta si se scoate de la cuptor. Separat se poate pregati o salata de morcov proaspat stropit cu ulei de masline si otet cu un praf de sare, aceasta salata se adauga de jur imprejurul mancarii ca in imaginea alaturata.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta buna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii