autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu carne

Mancare de Legume cu costita afumata

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Ingrediente
200-250 gr de costita afumata, 6-7 rosii potrivite, 3 vinete potrivite, 3 Ardei(rosu, galben, verde), 2 cepe potrivite, 2 morcovi, 3-4 catei de usturoi, 3-4 cartofi, 1 dovlecel, un praf de cimbru si de rozmarin, ulei de floarea soarelui, sare, piper si boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Cepele se curata si se taie in cubulete mici, peste se adauga costita taiata si ea cubulete si se lasa la calit, dupa care se trece la taierea rosiilor in cubulete care se adauga peste costita, se zdrobeste usturoiu si se adauga cimbru si rozmarinul. Se taie celelalte legume in cubulete si se adauga: ardeii, vinata cu coaja(2 vinete), cartofii, morcovii, se sareaza, pipereaza si se lasa la foc moale.

Dupa 20-25 de minute se incearca legumele daca sunt facute se adauga si dovlecelul taiat cubulete cu coaja cu tot. Separat se feliaza o vanata pe lungime in 6-7 felii, care se aseaza peste mancare ca in imaginea alaturata, se condimenteaza cu boia, dupa care se da la cuptor 20-25 de minute. Se verifica daca este mancarea facuta si se scoate de la cuptor. Separat se poate pregati o salata de morcov proaspat stropit cu ulei de masline si otet cu un praf de sare, aceasta salata se adauga de jur imprejurul mancarii ca in imaginea alaturata.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com


Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de Legume cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

Se bat feliile de carne cu un ciocan de snitele, dupa care se taie julienne. Se incinge uleiul intr-o

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fricando cu ciuperci

Fricando cu ciuperci

Carnea se taie in bucatele potrivit de mari iar legumele se taie in fasii. Se pune la incalzit uleiul

7 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200-250 gr de costita afumata
  • 6-7 rosii potrivite
  • 3 vinete potrivite
  • 3 Ardei(rosu
  • galben
  • verde)
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 cartofi
  • 1 dovlecel
  • un praf de cimbru si de rozmarin
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper si boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pasare umpluta