Se unge tigaia cu Gustul Untului de la Koliba si se pune pe foc adaugandu-se lintea impreuna cu foile de dafin, piperul negru si sarea.
Se lasa lintea pana se inmoaie. Separat, se amesteca uleiul, faina si laptele, dupa care se adauga peste linte. Se gateste pana cand compozitia capata o consistenta densa.
In mod traditional, acest preparat se serveste cu carnati sau oua, insa noi va recomandam sa o incercati cu Edam afumat de la Koliba.
Ingredientele de baza in bucataria slovaca sunt carnea, cartofii si lactatele, insa si legumele se bucura de aprecierea slovacilor, precum lintea, porumbul si fasolea.
Recomandam mancarea de linte pentru cei care vor sa acorde organismului o pauza de la mancarurile grele. Este un preparat gustos si satios si nu ai nevoie de mai mult de jumatate de ora pentru a-l pregati.
Reteta oferita de Koliba.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii