Se unge tigaia cu Gustul Untului de la Koliba si se pune pe foc adaugandu-se lintea impreuna cu foile de dafin, piperul negru si sarea.
Se lasa lintea pana se inmoaie. Separat, se amesteca uleiul, faina si laptele, dupa care se adauga peste linte. Se gateste pana cand compozitia capata o consistenta densa.
In mod traditional, acest preparat se serveste cu carnati sau oua, insa noi va recomandam sa o incercati cu Edam afumat de la Koliba.
Ingredientele de baza in bucataria slovaca sunt carnea, cartofii si lactatele, insa si legumele se bucura de aprecierea slovacilor, precum lintea, porumbul si fasolea.
Recomandam mancarea de linte pentru cei care vor sa acorde organismului o pauza de la mancarurile grele. Este un preparat gustos si satios si nu ai nevoie de mai mult de jumatate de ora pentru a-l pregati.
Reteta oferita de Koliba.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii