1.Se curata ceapa si se taie solzisori.
2.Se curata morcovul si se taie cubulete.La fel se taie si ardeiul si rosiile, fara pielita.
2.Intr-o cratita, se pune uleiul si, cand este fierbinte,se adauga ceapa , se caleste 3 minute, apoi se adauga morcovul, ardeiul , rosiile si se mai calesc impreuna cca. 5 minute.Se pune carnea de porc, taiata cubulete si se acopera cratita.Se lasa pana carnea isi lasa sucul, se pune boiaua si se fierbe in continuare.Avem grija sa adaugam apa , daca este necesar.
3.Se asezoneaza cu sare , piper, Vegeta , 1 foaie de dafin cimbru, maghiran,si se fierbe pana carnea este aproape fiarta.Atunci, se adauga mazarea verde .Se continua fierberea pana mazarea este moale.
4.Separat, se amesteca faina cu smantana si 1/2 pahar de apa si se varsa peste mancarea de mazare.Se amesteca bine, se adauga patrunjelul si mararul , ambele tocate bine si se ia preparatul de pe foc.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii