Se curata si spala ceapa, rosia si ardeiul. Apoi se taie feliute subtiri care se calesc in putin ulei pina devin sticloase.
Adaugam mazarea, sare si piper si lasam sa fiarba bine. Cand mazarea este fiarta se adauga deasupra frunzele tocate de patrunjel si marar.
Intr-o craticioara se pune la fiert apa cu sare . Cand clocoteste adaugam otetul si punem oul spart. Lasam sa fiarba dupa cat de tare vrem sa fie oul. Dupa ce oul este fiert, strecuram printr-o strecuratoare astfel incat oul romanesc sa ramana in strecuratoare si il punem deasupra portiei de mazare.
Pofta buna !
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii