autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mancare de naut

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
300 g naut, o ceapa, 4 fire de ceapa verde, un ardei rosu, ulei, o leg. patrunjel, o leg. marar, 3 linguri bulion, sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune nautul la inmuiat de cu seara, apoi se pune la fiert. Se schimba primele doua ape... intre timp se taie legumele si se pun intr-un vas cu putin ulei si putin a apa la inabusit.
Se lasa sa fiarba 10 minute apoi se pune bulionul si putina zeama in care a fiert nautul. se mai lasa 5 minute pe foc apoi se adauga nautul si se lasa sa fiarba inca un sfert de ora.
Se asezoneaza cu sare si piper... la sfarsit se pune verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "mancare de naut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de năut cu pui și stafide

Mâncare de năut cu pui și stafide

Pentru începu am pus năutul la fiert în apă cu un praf de sare. Am tras la tigaie pulpele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de naut

Mancare de naut

Pasul 1: Tocam marunt ceapa. Taiem morcovul in rondele subtiri. Taiem ardeiul in fasii. Tocam fin

2 voturi    5 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Nerita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g naut
  • o ceapa
  • 4 fire de ceapa verde
  • un ardei rosu
  • ulei
  • o leg. patrunjel
  • o leg. marar
  • 3 linguri bulion
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Nerita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Pui cu legume in sos de vin alb