autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mancare de naut

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
300 g naut, o ceapa, 4 fire de ceapa verde, un ardei rosu, ulei, o leg. patrunjel, o leg. marar, 3 linguri bulion, sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune nautul la inmuiat de cu seara, apoi se pune la fiert. Se schimba primele doua ape... intre timp se taie legumele si se pun intr-un vas cu putin ulei si putin a apa la inabusit.
Se lasa sa fiarba 10 minute apoi se pune bulionul si putina zeama in care a fiert nautul. se mai lasa 5 minute pe foc apoi se adauga nautul si se lasa sa fiarba inca un sfert de ora.
Se asezoneaza cu sare si piper... la sfarsit se pune verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "mancare de naut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de năut cu pui și stafide

Mâncare de năut cu pui și stafide

Pentru începu am pus năutul la fiert în apă cu un praf de sare. Am tras la tigaie pulpele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de naut cu legume si perisoare

Mancare de naut cu legume si perisoare

Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a prins putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Nerita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g naut
  • o ceapa
  • 4 fire de ceapa verde
  • un ardei rosu
  • ulei
  • o leg. patrunjel
  • o leg. marar
  • 3 linguri bulion
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Nerita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
ARDEI UMPLUTI CU PIEPT DE PUI