autor:

IONELA

» » Mancaruri cu carne

MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Ingrediente
500gr-1 kg pastai,2 morcovi, cepe mari,ulei,marar,4-6 aripiore de pui,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pastaile se spala si se rup in doua,aripioarele se spala si se curata de fulgi daca este nevoie,ceapa ,morcovul si mararul se toaca marunt.Se pune uleiul intr-o cratita in care adaugam ceapa si morcovul ,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam aripiorele si pastaile.Lasam sa fiarba bine ,pana cand pastaile si carnea sunt fierte,adaugam sare sau delikat dupa gust mararul si mai lasam 2-3 minute sa fiarba dupa care dam jos dupe foc.Se servesc calde cu salata sau ceva acreala langa
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mâncare rece de iepure cu măsline

Mâncare rece de iepure cu măsline

Carnea de iepure se pune la fiert cu sare, citeva boabe de piper şi se lasă la fiert până se

5 voturi    0 comentarii
4h 5 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu pancetta si mustar

Copanele de pui cu pancetta si mustar

Se curata copanelele de piele si se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit.In aceste taieturi

16 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    O bunatate,eu fac mai mult cand apare fasolea galbena noua,este o bunatate.Felictari,ai votul meu.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Buna mancarica.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte buna.........

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Ionela tare buna papica ai facut tu aici !Bravo ! Eu adaug si putin usturoi...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      O bunatate...Imi place tare mult fasolica pastai...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

43 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate,eu fac mai mult cand apare fasolea galbena noua,este o bunatate.Felictari,ai votul meu.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura cu piept de pui