autor:

IONELA

» » Mancaruri cu carne

MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Ingrediente
500gr-1 kg pastai,2 morcovi, cepe mari,ulei,marar,4-6 aripiore de pui,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pastaile se spala si se rup in doua,aripioarele se spala si se curata de fulgi daca este nevoie,ceapa ,morcovul si mararul se toaca marunt.Se pune uleiul intr-o cratita in care adaugam ceapa si morcovul ,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam aripiorele si pastaile.Lasam sa fiarba bine ,pana cand pastaile si carnea sunt fierte,adaugam sare sau delikat dupa gust mararul si mai lasam 2-3 minute sa fiarba dupa care dam jos dupe foc.Se servesc calde cu salata sau ceva acreala langa
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba cu masline

Limba cu masline

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand incepe sa dea in clocot se ia

18 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
1. Piept de pasăre gratinat

1. Piept de pasăre gratinat

Mod de preparare Se preîncălzeşte cuptorul, pe faza de grătar. Se toacă ceapa mărunt. Se

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    O bunatate,eu fac mai mult cand apare fasolea galbena noua,este o bunatate.Felictari,ai votul meu.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Buna mancarica.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte buna.........

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Ionela tare buna papica ai facut tu aici !Bravo ! Eu adaug si putin usturoi...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      O bunatate...Imi place tare mult fasolica pastai...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

43 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate,eu fac mai mult cand apare fasolea galbena noua,este o bunatate.Felictari,ai votul meu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli