autor:

IONELA

» » Mancaruri cu carne

MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Ingrediente
500gr-1 kg pastai,2 morcovi, cepe mari,ulei,marar,4-6 aripiore de pui,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pastaile se spala si se rup in doua,aripioarele se spala si se curata de fulgi daca este nevoie,ceapa ,morcovul si mararul se toaca marunt.Se pune uleiul intr-o cratita in care adaugam ceapa si morcovul ,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam aripiorele si pastaile.Lasam sa fiarba bine ,pana cand pastaile si carnea sunt fierte,adaugam sare sau delikat dupa gust mararul si mai lasam 2-3 minute sa fiarba dupa care dam jos dupe foc.Se servesc calde cu salata sau ceva acreala langa
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SNITELE  DIN PIEPT DE PUI

SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri. Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea,piperul,faina

22 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu orez

Ostropel de pui cu orez

Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata

23 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    O bunatate,eu fac mai mult cand apare fasolea galbena noua,este o bunatate.Felictari,ai votul meu.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Buna mancarica.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte buna.........

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Ionela tare buna papica ai facut tu aici !Bravo ! Eu adaug si putin usturoi...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      O bunatate...Imi place tare mult fasolica pastai...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

44 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate,eu fac mai mult cand apare fasolea galbena noua,este o bunatate.Felictari,ai votul meu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Mancare de castraveti murati