Punem cuburile de soia sa fiarba 20 minute in apa clocotita si sarata. Separat intro cratita incingem uleiul, punem ceapa taiata marunt, calim usor, adaugam boia, cartofii curatati, spalati si taiati cuburi. Adaugam ciupercile spalate si taiate bucati, saram si amestecam sa nu se lipeasca mancarea de cratita. Dupa 2 minute, acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc domol cam 20-25 minute, pana se fierb cartofii si se formeaza un fel de sos. Scurgem cuburile de soia de apa, le presam usor sa iasa apa din ele, le adaugam peste cartofi si ciuperci, adaugam cubul de legume, potrivim de sare, lasam sa clocoteasca impreuna 1 minut. Se consuma cu patrunjel tocat marunt si muratura, langa mamaliga fierbinte.
Sfat: eu am folosit cartofi albi si mancarea s-a ingrosat de la sine. Daca aveti cartofi rosii, care nu se sfarama, s-ar putea sa trebuiasca sa ingrosati mancarea cu diresatura ( 1-2 lingurite cu varf de faina alba, inmuiata cu putina apa rece, sa aiba consistenta unei smantani pe care o adaugati la mancare si clocotiti 1 minut).
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii