autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Mancare de varza alba cu carne de porc

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
700 g carne porc, 1 varza proaspata, 1 ceapa, 4 rosii, marar verde, cimbru, 100 ml vin alb, ulei, 1/2 l bulion facut in casa, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati potrivite.
Varza se taie fideluta si ceapa se taie marunt.
Punem putin ulei la incins apoi adaugam bucatile de carne pe care le prajim bine pe toate partile, apoi adaugam ceapa si amestecam bine sa se caleasca si ceapa. Asezonam carnea si adaugam vinul si rosiile taiate marunt.Amestecam si lasam sa se patrunda bine carnea. Cand vinul a scazut adaugam varza pe rand si cimbtul. Acoperim cratita si lasam varza sa scada, fara sa o amestecam cu varza. Mai adaugam pe rand si cealalta varza , pina am pus-o pe toata. Lasam cratita acoperita sa fiarba bine carnea si varza. Daca este nevoie adaugam putina apa si de abia acum amestecam varza cu carnea.
Inainte cu 10 minute de a fi gata mancarea , adaugam bulionul si lasam sa fiasrba, de data aceasta fara capac.
La sfarsit adaugam mararul verde tocat.
Cine doreste , la servire poate adauga putina smantana.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de varza alba cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI IN SOS DE VIN ROSU

PUI IN SOS DE VIN ROSU

Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se incing 2 linguri

7 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Asa cum spuneam si la ghiveciul de legume, vinetele trebuie sa fie lucioase si tari si mai degraba

4 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate ,ca de obicei !

  • Fara foto

    Sidy , 24 februarie 2010

    Vai Camelia , multumesc frumos !!! Acum corectez ! Bine ca se vede in poza...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

    Ai uitat tocmai varza la ingrediente. In rest totul e OK.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Imi place la nebunie varzica ,delicioasa :)

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Mmm... Mi-ai facut o pofta de varza!

    • Fara foto

      Silvia , 23 februarie 2010

      Ce bun,chiar mi-ai dat o idee buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 700 g carne porc
  • 1 varza proaspata
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • marar verde
  • cimbru
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • 1/2 l bulion facut in casa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate ,ca de obicei !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Varza proaspata cu carne de porc