Carnea se taie in bucati potrivite.
Varza se taie fideluta si ceapa se taie marunt.
Punem putin ulei la incins apoi adaugam bucatile de carne pe care le prajim bine pe toate partile, apoi adaugam ceapa si amestecam bine sa se caleasca si ceapa. Asezonam carnea si adaugam vinul si rosiile taiate marunt.Amestecam si lasam sa se patrunda bine carnea. Cand vinul a scazut adaugam varza pe rand si cimbtul. Acoperim cratita si lasam varza sa scada, fara sa o amestecam cu varza. Mai adaugam pe rand si cealalta varza , pina am pus-o pe toata. Lasam cratita acoperita sa fiarba bine carnea si varza. Daca este nevoie adaugam putina apa si de abia acum amestecam varza cu carnea.
Inainte cu 10 minute de a fi gata mancarea , adaugam bulionul si lasam sa fiasrba, de data aceasta fara capac.
La sfarsit adaugam mararul verde tocat.
Cine doreste , la servire poate adauga putina smantana.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii