Curatam cartofii , ii spalam si apoi ii taiem cubulete.
Varza creata o desfacem frunza cu frunza, ii taiem cotorul, o spalam bine si o tamponam cu un servet de hartie, apoi apoi taiem frunzele in patratele.
Curatam ceapa si o taiem feliute , iar usturoiul il curatam si il trecem prin presa.
In doua linguri de ulei calim ceapa pina devine sticloasa, apoi adaugam pasta de gogosari ,varza si cartofii taiati.
Amestecam sa se omogenizeze.
Adaugam apa pina trece de varza si cartofi si condimentam cu sare, piper si marar verde tocat.
Lasam sa fiarba la foc lin pina sunt fierte legumele.
Intre timp pregatim chftelutele pe care le asezam intr-o tava pe o hartie de copt, stropita cu putin ulei.
Le dam la cuptor la 180 de grade si dupa 15 minute le intoarcem pe partea cealalta.
Dupa ce mancarea este fiarta , amestecam o lingura de amidon cu smatana si o rasturnam peste mancarea de varza creata, amestecam si lasam sa dea un clocot.
Acum e gata si mancarea si chiftelutele, asa ca se pot servi !
Pofta mare sa aveti !
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii