Se pregăteşte o soluţie, un baiţ din zeama de lămâie, puţină apă, 3 căţei de usturoi pisat, puţin busuioc, se toarnă peste vinete şi se ţin cca 15 minute în această soluţie.
În vasul uns cu puţin ulei se aşează alternativ un strat de vinete, ceapă, roşii, usturoi până se termină legumele , după care se toarnă sucul de roşii şi apa, se condimentează şi se sărează după gust.Se programează la 50 de minute STEW.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii