Se coc vinetele si ardeii, apoi se curata si se pun sa se scurga de zeama.Se taie ceapa marunt, o pui la calit, apoi o rastorni intr-o tava.Peste ceapa se pun vinetele coapte desfacute in fasii, se presara sare si piper, se pun si ardeii rupti fasii, usturoiul taiat feliute subtiri, apoi rosiile taiate rondele.Se pune apoi uleiul si dai tava la cuptor pentru 25 de minute.Cand este gata ptresari patrunjelul taiat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii