1. Se unge carnea cu putin ulei, apoi se frige pe gratar, pana s-a facut atat dupa cum se doreste.Se taie cubulete si se pune deoaparte.
2. Se fierb cartofii intr-o oala cu apa clocotita pana cand sunt aropate fierti.Se adauga morcovii si se mai fierb 5-10 minute.Se scurg si se pun deoparte.
3. Se incinge o tigaie, apoi se adauga 1 lingura ulei.Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul, amestecand des aprox. 7 minute, pana cand ceapa devine sticloasa.
4. Se mareste flacara, se adauga 1 lingura ulei ramas, apoi se adauga cartofii, morcovii, boabele de porumb.Se asezoneaza dupa gust si se prajesc, amestecand din cand in cand, aprox. 10 minute pana cand incep sa formeze o crusta la baza.
5. Se adauga carnea si se preseaza mancarea la baza astfel incat sa se lege.Se mai prajeste totul 5-10 minute, pana cand crusta de la baza se rumeneste.Se serveste fierbinte.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii