Ingrediente
•200 gr muschi de vita, •450 gr cartofi, curatati si taiati cubulete, •2 morcovi, taiati in 4 pe lungime si apoi cubulete, •2 linguri ulei de masline, plus pentru uns, •1 ceapa rosie, tocata, •2 catei de usturoi, tocati, •200 gr boabe de porumb, •Sare si piper, dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
2. Se fierb cartofii intr-o oala cu apa clocotita pana cand sunt aropate fierti.Se adauga morcovii si se mai fierb 5-10 minute.Se scurg si se pun deoparte.
3. Se incinge o tigaie, apoi se adauga 1 lingura ulei.Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul, amestecand des aprox. 7 minute, pana cand ceapa devine sticloasa.
4. Se mareste flacara, se adauga 1 lingura ulei ramas, apoi se adauga cartofii, morcovii, boabele de porumb.Se asezoneaza dupa gust si se prajesc, amestecand din cand in cand, aprox. 10 minute pana cand incep sa formeze o crusta la baza.
5. Se adauga carnea si se preseaza mancarea la baza astfel incat sa se lege.Se mai prajeste totul 5-10 minute, pana cand crusta de la baza se rumeneste.Se serveste fierbinte.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009
Foarte frumos si mie chiar imi place si carnita de vita.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009
Imi place foarte mult...
maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Nici eu nu ma prea dau in vant dupa carnea de vita dar din cand in cand mai prepar cate ceva................arata tare bine Laura.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009
Nu prea ma omor dupa carne de vita,dar ai o prezentare de nota 10 cu felicitari.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009
Hmmm,ce bine arata...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Apetisant.