Se spala carnea de vita, se taie bucatele si se pune la fiert in apa( fara sare) si se ia spuma din cand in cand.
Intre timp se curata ceapa, morcovii si ardeii( de seminte).
Se taie marunt ceapa, se dau morcovii prin razatoarea mica, se taie in felii subtiri ardeii.
Cand carnea s a fiert, separat intr o alta oala se pune uleiul de masline si se caleste ceapa.
Cand devine sticloasa se adauga ardeii si se calesc un pic, apoi se adauga morcovii care se lasa putin la calit( pana se inmoaie).
Se amesteca bine ceapa, ardeii si morcovii pana isi lasa zeama si apoi se pune carnea fiarta.
Se lasa 3-4 minute sa se fiarba in aceasta zeama si se pune sare, piper si delikat( dupa gust).
Apoi se adauga supa de la carne cat sa acopere amestecul si se lasa la fiert pana ceapa, ardeii si morcovii sunt bine fierti.
La sfarsit se adauga sosul de tomate si usturoiul tocat marunt, se mai lasa 2 minute la fiert, dupa care se adauga patrunjelul tocat si se ia de pe foc.
Se poate servi si cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii