Se spala carnea de vita, se taie bucatele si se pune la fiert in apa( fara sare) si se ia spuma din cand in cand.
Intre timp se curata ceapa, morcovii si ardeii( de seminte).
Se taie marunt ceapa, se dau morcovii prin razatoarea mica, se taie in felii subtiri ardeii.
Cand carnea s a fiert, separat intr o alta oala se pune uleiul de masline si se caleste ceapa.
Cand devine sticloasa se adauga ardeii si se calesc un pic, apoi se adauga morcovii care se lasa putin la calit( pana se inmoaie).
Se amesteca bine ceapa, ardeii si morcovii pana isi lasa zeama si apoi se pune carnea fiarta.
Se lasa 3-4 minute sa se fiarba in aceasta zeama si se pune sare, piper si delikat( dupa gust).
Apoi se adauga supa de la carne cat sa acopere amestecul si se lasa la fiert pana ceapa, ardeii si morcovii sunt bine fierti.
La sfarsit se adauga sosul de tomate si usturoiul tocat marunt, se mai lasa 2 minute la fiert, dupa care se adauga patrunjelul tocat si se ia de pe foc.
Se poate servi si cu smantana.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii