Se spala carnea de vita, se taie bucatele si se pune la fiert in apa( fara sare) si se ia spuma din cand in cand.
Intre timp se curata ceapa, morcovii si ardeii( de seminte).
Se taie marunt ceapa, se dau morcovii prin razatoarea mica, se taie in felii subtiri ardeii.
Cand carnea s a fiert, separat intr o alta oala se pune uleiul de masline si se caleste ceapa.
Cand devine sticloasa se adauga ardeii si se calesc un pic, apoi se adauga morcovii care se lasa putin la calit( pana se inmoaie).
Se amesteca bine ceapa, ardeii si morcovii pana isi lasa zeama si apoi se pune carnea fiarta.
Se lasa 3-4 minute sa se fiarba in aceasta zeama si se pune sare, piper si delikat( dupa gust).
Apoi se adauga supa de la carne cat sa acopere amestecul si se lasa la fiert pana ceapa, ardeii si morcovii sunt bine fierti.
La sfarsit se adauga sosul de tomate si usturoiul tocat marunt, se mai lasa 2 minute la fiert, dupa care se adauga patrunjelul tocat si se ia de pe foc.
Se poate servi si cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii