Mancare din carne de vita cu sos de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 2 cepe mijlocii
  • 2 morcovi mari
  • 2 ardei capia verzi
  • 2 ardei capia rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline extravirgin
  • 2-3 linguri sos de tomate( bulion)
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • delikat

Mod de preparare

Se spala carnea de vita, se taie bucatele si se pune la fiert in apa( fara sare) si se ia spuma din cand in cand.

Intre timp se curata ceapa, morcovii si ardeii( de seminte).

Se taie marunt ceapa, se dau morcovii prin razatoarea mica, se taie in felii subtiri ardeii.

Cand carnea s a fiert, separat intr o alta oala se pune uleiul de masline si se caleste ceapa.

Cand devine sticloasa se adauga ardeii si se calesc un pic, apoi se adauga morcovii care se lasa putin la calit( pana se inmoaie).

Se amesteca bine ceapa, ardeii si morcovii pana isi lasa zeama si apoi se pune carnea fiarta.

Se lasa 3-4 minute sa se fiarba in aceasta zeama si se pune sare, piper si delikat( dupa gust).

Apoi se adauga supa de la carne cat sa acopere amestecul si se lasa la fiert pana ceapa, ardeii si morcovii sunt bine fierti.

La sfarsit se adauga sosul de tomate si usturoiul tocat marunt, se mai lasa 2 minute la fiert, dupa care se adauga patrunjelul tocat si se ia de pe foc.

Se poate servi si cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise