Cartofii se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Ceapa se curata si se toaca marunt. Costita se taie in cuburi mici. Intr-un vas (yena) cu capac se aseaza straturi succesive de cartofi, costita si ceapa, incepand si terminand cu cartofii. Supa se amesteca cu laptele, sare si piper. Se toarna peste cartofi si se dau la cuptor la foc mediu o ora. Apoi se scoate se pune branza rasa peste si se mai da la ciptor 15 minute.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii