autor:

Blogul lui Haplea

» » Mancaruri cu carne

Mancare mexicana

Autor: Blogul lui Haplea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 08 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Blogul lui Haplea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 08 august 2010

Ingrediente
- 500 grame carne tocată amestec porc şi vită, - 400 grame fasole roşie, - 4 roşii coapte, - 2 cepe, - 2 ardei capia, - un ou, - muştar, - condimente (chilli, piper, sare), - sosuri picante

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

- se toacă o ceapă şi se adaugă peste carnea tocată. Peste ele spargem un ou şi turnăm sos picant. Amestecăm, iar apoi formăm chifteluţele .
- între timp tăiem ceapa julien, ardeiul în felii lungi şi subţiri. Decojim roşiile şi le tocăm mărunt.
- prăjim chifteluţele.
- se căleşte ceapa , iar apoi se adaugă roşiile . Peste, se pune fasolea , iar apoi ardeiul.
- se lasă la foc redus 5-10 minute, iar apoi adăugăm condimentele (sos iute şi chilli).
- după alte 10 minute se adaugă chifteluţele pentru a se încălzi
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare mexicana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu smantana

Ciulama de pui cu smantana

Spalam carnea, o taiem cubulete mai mari ,o condimentam cu sare si piper si apoi o rumenim bine in

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ficat de porc pe grill

Ficat de porc pe grill

Portionez ficatul si il trec prin sosul obtinut din ulei,vin,usturoi,condimente. Asez feliile pe

9 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Raluca Buzoianu

    Raluca Buzoianu (Chef de cuisine):

    Am modificat putin reteta, in sensul ca am preferat sa calesc in wok in foarte putin ulei, compozitia pentru chiftelute ( carne tocata de vaca, o ceapa si un ou). Sosul l-am gatit conform retetei prezentate, apoi l-am amestecat cu carnea calita. A iesit o mancare extrem de gustoasa si sper mai putin grea decat varianta cu chiftelute. Data viitoare voi adauga si boabe de porumb.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 500 grame carne tocată amestec porc şi vită
  • - 400 grame fasole roşie
  • - 4 roşii coapte
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei capia
  • - un ou
  • - muştar
  • - condimente (chilli
  • piper
  • sare)
  • - sosuri picante

Raporteaza reteta

Retete
de Blogul lui Haplea
Supă cremă de roşii

Supă cremă de roşii

Se curăţă şi se taie legumele. Punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm

1 vot    3 comentarii
50 min
Spume si creme dulci
Pateuri cu ciocolata si alune

Pateuri cu ciocolata si alune

- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri - punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o

3 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat cu zmeura si afine

Tort diplomat cu zmeura si afine

- facem 2 plicuri de frişcă cu 300 ml de lapte, conform instrucţiunilor de pe ambalaj - tăiem

1 vot    2 comentarii
2h 10 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sferturi de pui umplute