autor:

Blogul lui Haplea

» » Mancaruri cu carne

Mancare mexicana

Autor: Blogul lui Haplea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 08 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Blogul lui Haplea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 08 august 2010

Ingrediente
- 500 grame carne tocată amestec porc şi vită, - 400 grame fasole roşie, - 4 roşii coapte, - 2 cepe, - 2 ardei capia, - un ou, - muştar, - condimente (chilli, piper, sare), - sosuri picante

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

- se toacă o ceapă şi se adaugă peste carnea tocată. Peste ele spargem un ou şi turnăm sos picant. Amestecăm, iar apoi formăm chifteluţele .
- între timp tăiem ceapa julien, ardeiul în felii lungi şi subţiri. Decojim roşiile şi le tocăm mărunt.
- prăjim chifteluţele.
- se căleşte ceapa , iar apoi se adaugă roşiile . Peste, se pune fasolea , iar apoi ardeiul.
- se lasă la foc redus 5-10 minute, iar apoi adăugăm condimentele (sos iute şi chilli).
- după alte 10 minute se adaugă chifteluţele pentru a se încălzi
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare mexicana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut cu mere:

Pui umplut cu mere:

- Se taie fiecare mar in cate opt felii si se pun intr-un castron cu vinul alb si putin zahar.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Raluca Buzoianu

    Raluca Buzoianu (Chef de cuisine):

    Am modificat putin reteta, in sensul ca am preferat sa calesc in wok in foarte putin ulei, compozitia pentru chiftelute ( carne tocata de vaca, o ceapa si un ou). Sosul l-am gatit conform retetei prezentate, apoi l-am amestecat cu carnea calita. A iesit o mancare extrem de gustoasa si sper mai putin grea decat varianta cu chiftelute. Data viitoare voi adauga si boabe de porumb.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 500 grame carne tocată amestec porc şi vită
  • - 400 grame fasole roşie
  • - 4 roşii coapte
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei capia
  • - un ou
  • - muştar
  • - condimente (chilli
  • piper
  • sare)
  • - sosuri picante

Raporteaza reteta

Retete
de Blogul lui Haplea
Supă cremă de roşii

Supă cremă de roşii

Se curăţă şi se taie legumele. Punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm

1 vot    3 comentarii
50 min
Spume si creme dulci
Pateuri cu ciocolata si alune

Pateuri cu ciocolata si alune

- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri - punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o

3 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat cu zmeura si afine

Tort diplomat cu zmeura si afine

- facem 2 plicuri de frişcă cu 300 ml de lapte, conform instrucţiunilor de pe ambalaj - tăiem

2 voturi    2 comentarii
2h 10 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pachetele cu ficat de pui, stafide, mere si vin rosu