- se toacă o ceapă şi se adaugă peste carnea tocată. Peste ele spargem un ou şi turnăm sos picant. Amestecăm, iar apoi formăm chifteluţele .
- între timp tăiem ceapa julien, ardeiul în felii lungi şi subţiri. Decojim roşiile şi le tocăm mărunt.
- prăjim chifteluţele.
- se căleşte ceapa , iar apoi se adaugă roşiile . Peste, se pune fasolea , iar apoi ardeiul.
- se lasă la foc redus 5-10 minute, iar apoi adăugăm condimentele (sos iute şi chilli).
- după alte 10 minute se adaugă chifteluţele pentru a se încălzi

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii