- se toacă o ceapă şi se adaugă peste carnea tocată. Peste ele spargem un ou şi turnăm sos picant. Amestecăm, iar apoi formăm chifteluţele .
- între timp tăiem ceapa julien, ardeiul în felii lungi şi subţiri. Decojim roşiile şi le tocăm mărunt.
- prăjim chifteluţele.
- se căleşte ceapa , iar apoi se adaugă roşiile . Peste, se pune fasolea , iar apoi ardeiul.
- se lasă la foc redus 5-10 minute, iar apoi adăugăm condimentele (sos iute şi chilli).
- după alte 10 minute se adaugă chifteluţele pentru a se încălzi
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii