autor:

» » Mancaruri cu carne

Mancare senegaleza

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2006

Ingrediente
1 cana de orez,, piept de pui,, 2 cepe mari,, 1lamaie,, mustar,, 1 ardei iute rosu,, sare,, piper.,

Dificultate: Medie Timp: 50 min

16 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei de masline la incins, se adauga orezul si se lasa cateva secunde dupa care se adauga o cantitate de apa care e dubla de cantitatea de orez (in acest caz 2 cani de apa).
Separat se taie in cubulete pieptul de pui. Se incinge uleiul de masline la foc puternic si se rumeneste puiul pana cand se coloreaza putin carnea.
Separat se taie ceapa in pestisori si se amesteca cu 3-4 linguri de mustar (sau mai mult daca e necesar) si cu sucul de la o lamaie.
Sosul rezultat se amesteca cu pieptul de pui si cu orezul si se lasa totul sa se gateasca la foc mic.
Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare senegaleza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • lacrimioara , 13 septembrie 2013

    voi incerca.

Dificultate

Medie

Timp

50 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 cana de orez,
  • piept de pui,
  • 2 cepe mari,
  • 1lamaie,
  • mustar,
  • 1 ardei iute rosu,
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

lacrimioara

voi incerca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Paella cu pui