autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare senegaleza

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2006

Ingrediente
1 cana de orez,, piept de pui,, 2 cepe mari,, 1lamaie,, mustar,, 1 ardei iute rosu,, sare,, piper.,

Dificultate: Medie Timp: 50 min

16 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei de masline la incins, se adauga orezul si se lasa cateva secunde dupa care se adauga o cantitate de apa care e dubla de cantitatea de orez (in acest caz 2 cani de apa).
Separat se taie in cubulete pieptul de pui. Se incinge uleiul de masline la foc puternic si se rumeneste puiul pana cand se coloreaza putin carnea.
Separat se taie ceapa in pestisori si se amesteca cu 3-4 linguri de mustar (sau mai mult daca e necesar) si cu sucul de la o lamaie.
Sosul rezultat se amesteca cu pieptul de pui si cu orezul si se lasa totul sa se gateasca la foc mic.
Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare senegaleza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare cu piept de pui

Mazare cu piept de pui

Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si

16 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulada cu carne de curcan

Rulada cu carne de curcan

Carnea de curcan am batut-o cu ciocanul, apoi am uns-o cu 3/4 din albusul batut spuma. Am presarat

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    lacrimioara , 13 septembrie 2013

    voi incerca.

Dificultate

Medie

Timp

50 min

16 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

lacrimioara

voi incerca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Sufle de cartofi cu bacon şi salată verde