Se pune ulei de masline la incins, se adauga orezul si se lasa cateva secunde dupa care se adauga o cantitate de apa care e dubla de cantitatea de orez (in acest caz 2 cani de apa).
Separat se taie in cubulete pieptul de pui. Se incinge uleiul de masline la foc puternic si se rumeneste puiul pana cand se coloreaza putin carnea.
Separat se taie ceapa in pestisori si se amesteca cu 3-4 linguri de mustar (sau mai mult daca e necesar) si cu sucul de la o lamaie.
Sosul rezultat se amesteca cu pieptul de pui si cu orezul si se lasa totul sa se gateasca la foc mic.
Se serveste calda.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii