autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de cartofi cremoasa

Autor: Geany (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Geany (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2013

Ingrediente
3 cartofi mai mari, 75 grame unt, 2 cepe taiate rondele, 1/2 ardei capia taiat feliute subtiri, 4 catei usturoi, 1 morcov taiat rondele, 1 pastarnac,100gr sunca, sare, piper, patrunjel, 2 linguri bulion

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

- se fierb cartofii in apa cu sare (cu tot cu coaja), se curata si se taie rondele;
- intr-o cratita se calesc legumele cu 1/2 unt. Cand legumele s-au inmuiat se adauga usturoiul taiat feliute si se mai lasa 2 minute;
- se scot legumele, adaugam cealalta jumatate de unt si punem cartofii la calit impreuna cu sunca taiata cubulete. Din cand in cand mai punem putina apa. Cand cartofii au o crusta aurie adaugam legumele si bulionul pentru a fierbe impreuna cateva minute.
- se condimenteaza dupa gust;
- la final adaugam patrunjelul
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cremoasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu varza acra si dulce

Sarmale cu varza acra si dulce

Acestea sunt sarmalele preferate ale sotului meu. Si mie imi plac tare mult. Sunt si usor de facut. Se

20 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Parjoale ca acasa

Parjoale ca acasa

Pentru un gust deosebit, carnea tocata sa fie amestecata: de porc si vita (vezi foto). Se maruntesc

11 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cartofi mai mari
  • 75 grame unt
  • 2 cepe taiate rondele
  • 1/2 ardei capia taiat feliute subtiri
  • 4 catei usturoi
  • 1 morcov taiat rondele
  • 1 pastarnac,100gr sunca
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri bulion

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Varza clujeasca