autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de cartofi cremoasa

Autor: Geany (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Geany (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2013

Ingrediente
3 cartofi mai mari, 75 grame unt, 2 cepe taiate rondele, 1/2 ardei capia taiat feliute subtiri, 4 catei usturoi, 1 morcov taiat rondele, 1 pastarnac,100gr sunca, sare, piper, patrunjel, 2 linguri bulion

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

- se fierb cartofii in apa cu sare (cu tot cu coaja), se curata si se taie rondele;
- intr-o cratita se calesc legumele cu 1/2 unt. Cand legumele s-au inmuiat se adauga usturoiul taiat feliute si se mai lasa 2 minute;
- se scot legumele, adaugam cealalta jumatate de unt si punem cartofii la calit impreuna cu sunca taiata cubulete. Din cand in cand mai punem putina apa. Cand cartofii au o crusta aurie adaugam legumele si bulionul pentru a fierbe impreuna cateva minute.
- se condimenteaza dupa gust;
- la final adaugam patrunjelul
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cremoasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne de porc în sos caramel

Carne de porc în sos caramel

Tăiaţi carnea fâşii subţiri. Tăiaţi ceapa feliuţe. Căliţi împreună carnea şi ceapa în

11 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciolan afumat fiert in bere

Ciolan afumat fiert in bere

Intr-o oala cu apa fierbinte oparim 40-50 minute ciolanul. Aruncam prima apa in care a fiert ciolanul

5 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cartofi mai mari
  • 75 grame unt
  • 2 cepe taiate rondele
  • 1/2 ardei capia taiat feliute subtiri
  • 4 catei usturoi
  • 1 morcov taiat rondele
  • 1 pastarnac,100gr sunca
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri bulion

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mamaliga in straturi sau Taci si inghite Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Mix de legume cu piept de pui