autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de cartofi cremoasa

Autor: Geany (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Geany (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2013

Ingrediente
3 cartofi mai mari, 75 grame unt, 2 cepe taiate rondele, 1/2 ardei capia taiat feliute subtiri, 4 catei usturoi, 1 morcov taiat rondele, 1 pastarnac,100gr sunca, sare, piper, patrunjel, 2 linguri bulion

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

- se fierb cartofii in apa cu sare (cu tot cu coaja), se curata si se taie rondele;
- intr-o cratita se calesc legumele cu 1/2 unt. Cand legumele s-au inmuiat se adauga usturoiul taiat feliute si se mai lasa 2 minute;
- se scot legumele, adaugam cealalta jumatate de unt si punem cartofii la calit impreuna cu sunca taiata cubulete. Din cand in cand mai punem putina apa. Cand cartofii au o crusta aurie adaugam legumele si bulionul pentru a fierbe impreuna cateva minute.
- se condimenteaza dupa gust;
- la final adaugam patrunjelul
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cremoasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui intreg la cuptor cu piure de cartofi si sos de rosii

Pui intreg la cuptor cu piure de cartofi si sos de rosii

Puiul se spala bine in apa rece si se da pielita jos. Se transeaza in parti egale (pulpe, ciocanele,

2 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftele cu oua de prepelite

Chiftele cu oua de prepelite

Se fierb ouale de prepelite si se curata (pe mine m-au ajutat copiii la curatat),apoi se tavalesc

12 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cartofi mai mari
  • 75 grame unt
  • 2 cepe taiate rondele
  • 1/2 ardei capia taiat feliute subtiri
  • 4 catei usturoi
  • 1 morcov taiat rondele
  • 1 pastarnac,100gr sunca
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri bulion

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Gulyas de porc cu bere neagra