Nu pot spune ca aceasta este o mancare pe care o prepar foarte des,dar recunosc ca este foarte gustoasa.Iar daca aveti si cateva muraturi sa le serviti la ea o sa fie un adevarat succes.
Se spala carnea si se pune la prajit in putin ulei,adaugandu-se apoi legumele.Dupa 15 minute se adauga carnaciorii si cartofi.Se condimenteaza cu sare piper,piper,boia si foi de dafin si se completeaza cu apa.In cazul in care doriti ca mancarica sa fie putin mai groasa puteti adauga o lingura de faina.
Pofta buna!!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii