Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate.
Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate.
Se toaca ceapa si ardeii, se amesteca cu sare si ierburi aromate.
Se pune jumatate din compozitie de legume in oala, se pune rata, se pun si restul de legume, foi de dafin; se toarna o cana de apa de circa 500 ml., se pune pasta de tomate, se pune capacul si se seteaza aparatul crock pot la functia high pentru circa 5 ore; din cand in cand se mai amesteca in vas cu o lingura de lemn.
Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta delicioasa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii