Dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete . Usturoiul se curata apoi se piseaza marunt . Patrunjelul se toaca fin . Rosiile se decojesc apoi se taie cubulete .
Dovlecelul se pune la fiert cu apa cat sa il acopere . Se lasa pana clocoteste apoi se adauga restul ingredientelor si se fierb toate impreuna pana se inmoaie dovlecelul .
Aceasta este o reteta usoara , indicata si in regimuri .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii