Mancarica de fasole pastai si mazare

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Mancarica de fasole pastai si mazare

Ingrediente

  • 500 g fasole pastai
  • 500 g mazare
  • 2 rosii
  • 2 capatani usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 piept curcan sau pui
  • suc de rosii
  • piper
  • sare
  • marar
  • busuioc

Mod de preparare

Mai intai de toate se fierbe mazarea si fasolea cca 20 minute in apa cu putina sare, dupa care se scurge. Intre timp carnea se pune la fiert cam 30 minute ( sau pana se fierbe efectiv).

Se taie ceapa si usturoiul marunt si se calesc in putin ulei, pana se ingalbenesc putin , apoi se adauga ardeiul taiat marunt se mai lasa 2 3 minute dupa care se pune si mararul tocat si rosiile tocate marunt , bineintels dupa ce au fost decojite si se mai tin putin pe foc dupa care se adauga zeama de la carne , mazarea si fasolea pastai si carne taiata patratele ( sau cum doreste fiecare).

Se condimenteaza cu sare , piper si busuioc.

Dupa cca 20 minute de la fierberea amestecului se adauga sucul de rosii ( fiecare pune dupa gust).

Se lasa la foc mediu cam 40 minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor