Ingrediente
500g ficatei de pui, 3-4 cepe, 4 cartofi, 4linguri ulei, sare, vegeta, frunze de patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
4 voturi
Mod de preparare
Se pune la calit intr-o tigaie cu ulei,se presara sare si din cand in cand se adauga putina apa ca sa nu se arda ceapa.
Dupa ce ceapa s-a inmuiat,se pun ficateii si se acopera cu apa,dar sa nu depaseasca nivelul ficateilor.
Se pune un capac peste tigaie si se lasa la fiert cca 30 de minute sau pana se evapora apa.
Intre timp se curata cartofii,se spala,se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce au fiert cartofii,se scurge apa si se presara vegeta si frunzele de patrunjel tocate marunt.
Se servesc alaturi de ficatei.
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010
Chiar ca am uitat sa mai mananc ficatei de pui...erau preferatii mei inainte.Multumesc ca mi-ai adus aminte de aceasta reteta!
cheche (Chef de cuisine) , 30 martie 2010
si eu...:)
Adina (Chef de cuisine) , 30 martie 2010
Bun, bun, ador ficateii!