Spalam carnea de ied si o portionam in bucati de marime potrivita. Punem ulei intr-o tigaie si adaugam bucatile de carne, le lasam sa prinda culoare dupa care le scoatem intr-un alt vas.
In uleiul care a ramas adaugam legumele, ceapa taiata pestisori, morcovi rondele si ardeii julien, saram si piperam. Cand ceapa devine translucida adaugam putina apa. Lasam pana se-nmoaie bine legumele. Adaugam inapoi carnea, punem frunza de dafin, presaram boia.
Lasam sa se-nbine aromele si punem cubuletele de rosii. Lasam sa scada adaugam sucul de rosii si tarhonul.
Eu am servit-o intr-o ciabatta cu ardei copt alaturi.
Pofta Buna.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii