Mancarica de ied

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Mancarica de ied

Ingrediente

  • 600 g carne de ied,
  • 300 g de ceapa,
  • 200 g ardei,
  • 150 g de morcov,
  • 150 g de rosii,
  • Suc de rosii,
  • Piper,
  • Sare,
  • Boia,
  • 1 fr de dafin,
  • Tarhon,
  • ulei,

Mod de preparare

Spalam carnea de ied si o portionam in bucati de marime potrivita. Punem ulei intr-o tigaie si adaugam bucatile de carne, le lasam sa prinda culoare dupa care le scoatem intr-un alt vas.

In uleiul care a ramas adaugam legumele, ceapa taiata pestisori, morcovi rondele si ardeii julien, saram si piperam. Cand ceapa devine translucida adaugam putina apa. Lasam pana se-nmoaie bine legumele. Adaugam inapoi carnea, punem frunza de dafin, presaram boia.

Lasam sa se-nbine aromele si punem cubuletele de rosii. Lasam sa scada adaugam sucul de rosii si tarhonul.

Eu am servit-o intr-o ciabatta cu ardei copt alaturi.

Pofta Buna.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure