autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Mancarica de ied

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2015

Ingrediente
600 g carne de ied,, 300 g de ceapa,, 200 g ardei,, 150 g de morcov,, 150 g de rosii,, Suc de rosii,, Piper,, Sare,, Boia,, 1 fr de dafin,, Tarhon,, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam carnea de ied si o portionam in bucati de marime potrivita. Punem ulei intr-o tigaie si adaugam bucatile de carne, le lasam sa prinda culoare dupa care le scoatem intr-un alt vas.

In uleiul care a ramas adaugam legumele, ceapa taiata pestisori, morcovi rondele si ardeii julien, saram si piperam. Cand ceapa devine translucida adaugam putina apa. Lasam pana se-nmoaie bine legumele. Adaugam inapoi carnea, punem frunza de dafin, presaram boia.

Lasam sa se-nbine aromele si punem cubuletele de rosii. Lasam sa scada adaugam sucul de rosii si tarhonul.

Eu am servit-o intr-o ciabatta cu ardei copt alaturi.

Pofta Buna.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ied" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu cartofi aurii

Friptura de porc cu cartofi aurii

Carnea se pune intr-o caratita cu o cana cu apa, sare si piper.Se acopera si se lasa sa se prajeasca

10 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g carne de ied,
  • 300 g de ceapa,
  • 200 g ardei,
  • 150 g de morcov,
  • 150 g de rosii,
  • Suc de rosii,
  • Piper,
  • Sare,
  • Boia,
  • 1 fr de dafin,
  • Tarhon,
  • ulei,

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de rata cu portocale