autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de legume cu ciuperci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 ceapa mijlocie, 1 conserva ciuperci, 1 conserva rosii decojite, 1/2 kg gogosari congelati, 1/2 kg vinete congelate, sare, piper, verdeata (patrunjel, oregano, busuioc ? dupa gust), se pot pune si cativa hribi congelati (pentru aroma)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie marunt ceapa, se taie gogosarii in felii si se pun impreuna la fiert cu putina apa. Se adauga apoi rosiile taiate cubulete si ciupercile taiate felii. Se amesteca totul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic, amestecandu-se din cand in cand. Cand sunt aproape fierte se ingroasa cu vinetele pasate sau tocate foarte marunt (ca pentru salata de vinete).
Dupa ce scade se aromatizeaza cu verdeturile preferate (patrunjel, oregano, busuioc, etc.). Eu am folosit oregano si putin patrunjel. Am pus si un pic de ceapa verde (codite subtiri taiate marunt) pentru culoare, si o mana de cuburi de hribi congelati la sfarsit (sunt super-aromati).
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la

6 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja. In fiecare ciupercuta, punem un pic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva rosii decojite
  • 1/2 kg gogosari congelati
  • 1/2 kg vinete congelate
  • sare
  • piper
  • verdeata (patrunjel
  • oregano
  • busuioc ? dupa gust)
  • se pot pune si cativa hribi congelati (pentru aroma)

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu doar 3 oua