autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de legume cu ciuperci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 ceapa mijlocie, 1 conserva ciuperci, 1 conserva rosii decojite, 1/2 kg gogosari congelati, 1/2 kg vinete congelate, sare, piper, verdeata (patrunjel, oregano, busuioc ? dupa gust), se pot pune si cativa hribi congelati (pentru aroma)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie marunt ceapa, se taie gogosarii in felii si se pun impreuna la fiert cu putina apa. Se adauga apoi rosiile taiate cubulete si ciupercile taiate felii. Se amesteca totul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic, amestecandu-se din cand in cand. Cand sunt aproape fierte se ingroasa cu vinetele pasate sau tocate foarte marunt (ca pentru salata de vinete).
Dupa ce scade se aromatizeaza cu verdeturile preferate (patrunjel, oregano, busuioc, etc.). Eu am folosit oregano si putin patrunjel. Am pus si un pic de ceapa verde (codite subtiri taiate marunt) pentru culoare, si o mana de cuburi de hribi congelati la sfarsit (sunt super-aromati).
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu ciuperci si legume

Orez cu ciuperci si legume

Se spala orezul, se lasa in apa rece pentru albire, apoi se fierbe in 2 l apa rece, in care se adauga

20 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci pleurotus cu smantana

Ciuperci pleurotus cu smantana

Spalati ciupercile cu apa rece si lasati-le sa stea in apa inca 4-5 minute. Curatati cepele, tocati-le

27 voturi    6 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva rosii decojite
  • 1/2 kg gogosari congelati
  • 1/2 kg vinete congelate
  • sare
  • piper
  • verdeata (patrunjel
  • oregano
  • busuioc ? dupa gust)
  • se pot pune si cativa hribi congelati (pentru aroma)

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Vinete umplute cu branza si verdeata