autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de naut

Autor: caldararu gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: caldararu gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
2 cutii de naut gata fiert, 1 legatura de patrunjel, 1 ceapa, 1 lingura bulion, 1 catel de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare


Nautul se spala bine si se lasa la scurs, ceapa se caleste in ulei cu o lingura de bulion, dupa care se adauga nautul. Se lasa la fiert 15 min. Se adauga usturoiul taiat feliute si patrunjelul. Daca va place mancarea picanta puteti adauga putina boia iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Inainte de a trece la modul de preparare a spanacului, sa facem totusi o mica introducere. Despre

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pireu de cartofi cu usturoi

Pireu de cartofi cu usturoi

Cartofii se curata si se taie cubulete apoi se pun la fiert cu apa si sare.Sunt fierti atunci cand

7 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 cutii de naut gata fiert
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • 1 catel de usturoi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Copanele de pui cu orez cu ciuperci