autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de naut

Autor: caldararu gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: caldararu gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
2 cutii de naut gata fiert, 1 legatura de patrunjel, 1 ceapa, 1 lingura bulion, 1 catel de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare


Nautul se spala bine si se lasa la scurs, ceapa se caleste in ulei cu o lingura de bulion, dupa care se adauga nautul. Se lasa la fiert 15 min. Se adauga usturoiul taiat feliute si patrunjelul. Daca va place mancarea picanta puteti adauga putina boia iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Inainte de a trece la modul de preparare a spanacului, sa facem totusi o mica introducere. Despre

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele pe jumatate, se scoate miezul cu ajutorul unei linguri si apoi se oparesc. Cand

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 cutii de naut gata fiert
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • 1 catel de usturoi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Frittata cu legume si prosciutto crudo