Se caleste ceapa tocata fin cu usturoiul rondele in putin ulei de masline.
Carnea se taie cubulete si se pune peste ceapa si usturoi la calit putin.
Se adauga o cana de apa, sare, piper, busuiocul si se lasa la fiert ~ 1/2 ora.
cand este aproape gata se dauga cana de vin si se mai lasa 15 min la fiert pana scade si se adauga patrujelul tocat fin
se serveste cu mamaliguta si un pahar de vin rosu- DELICIOASA
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii