autor:

Diadora_34

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de porc in vin cu mamaliguta

Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
- 400 g carne de porc, - 1 ceapa medie, - 1/2 catel de usturoi, - 1 pahar de vin rosu sec, - sare, piper, busuioc,, ulei de masline, , Mamaliga se face traditional

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata fin cu usturoiul rondele in putin ulei de masline.
Carnea se taie cubulete si se pune peste ceapa si usturoi la calit putin.
Se adauga o cana de apa, sare, piper, busuiocul si se lasa la fiert ~ 1/2 ora.

cand este aproape gata se dauga cana de vin si se mai lasa 15 min la fiert pana scade si se adauga patrujelul tocat fin

se serveste cu mamaliguta si un pahar de vin rosu- DELICIOASA

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de porc in vin cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii curatati se taie in jumatati apoi se feliaza si se aseaza in tava de la aragaz. Ceafa de

33 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Diadora_34
Cartofi surpriza

Cartofi surpriza

Cartofii se fierb, se curata si se taie bucatele. Se pregateste un vas de lut in care se pun, se

3 voturi    6 comentarii
1h
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu carne