Stevia se spala bine si se opareste in apa clocotita ,se lasa pana se inmoaie bine ,se scurge de zeama (zeama nu se arunca o sa vezi de ce),apoi se taie dar nu pra marunt.Intr-o cratita se caleste ceapa impreuna cu usturoiul pisat, apoi se adauga zeama de la stevie oparita nu toata si se lasa la fiert pana se face ceapa , faina se desface cu putina apa rece apoi se adauga smantana si se freaca bine peste ceapa calita se pune stevia si faina cu smantana ,se lasa sa dea cateva clocote amastecand sa nu se lipeasca ,daca e prea grusuta mai pui putina zeama de stevie dupa care se pune mararul tocat fin si se ia de pe foc.Se serveste cu mamaliguta Pofta buna ! O SA VA PLACA MULT!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii